De tuin

Een tuin moet goed bij u passen, de een zoekt rust, de ander contact met de natuur, een ander een heerlijke plek om te lezen of gezamelijk te eten in de zomer. Zoals uw huis ingericht wordt, zo kunt u ook uw tuin aanleggen en inrichten. Bij het aanleggen van een tuin komt veel kijken. De zon en schaduwplaatsen benutten voor terrras en beplanting, afschermen voor wind en teveel inkijk, maar ook het uitzicht en een plaats voor de kinderen om te spelen.
Grondwerk, straatwerk, het aanleggen van een goede drainage, een vijver en constructies als schuttingen, tuinhuisjes en trappen zijn maar een greep uit de vele werkzaamheden.
Wij staan garant voor een optimale uitvoering en resultaat. Of het nu een aanleg van een nieuwe tuin betreft, of een onderhoudsproject. Wij maken voor u een compleet plan en bespreken dat uitgebreid voordat er een schop de grond in gaat. Vakkundige aanleg voorkomt teleurstelling achteraf. Het inschakelen van een hovenier is om die reden op den duur vaak goedkoper!
Hoveniersbedrijf Wim Verbruggen gaat uit van uw wensen en zoekt altijd naar de meest praktische en doelmatige aanpak, waarbij originaliteit, creativiteit en functionaliteit samengaan