Werkwijze

Het idee
Wanneer u droomt over uw tuin, flitsen er ongetwijfeld leuke ideeën door uw hoofd. Een fraai gazon, een tegelpad, een rotspartij of een vijver. In een persoonlijk gesprek zullen wij uw wensen inventariseren. Ook bekijken wij de mogelijkheden van uw tuin aan de hand van de ligging en grondsoort. Ook belangrijk is hoeveel tijd u aan het onderhoud wilt besteden.
Ontwerp
Wanneer de inventarisatie gedaan is zullen wij een duidelijk ontwerp maken, compleet met een kostenoverzicht. De kosten zijn natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen. Natuursteen is nu eenmaal duurder dan grindtegels en een conifeer kost meer dan een populier.
Overleg
Het ontwerp en het kostenoverzicht wordt met u doorgenomen. Sluit het ontwerp aan bij uw wensen en past het binnen uw budget. Zonodig kunnen hier en daar aanpassingen worden gedaan. Wanneer wij overeenstemming bereiken maken wij de planning voor de aanleg.
Aanleg
Als de plannen goedgekeurd zijn en het budget is vastgesteld, kan met de aanleg van uw tuin worden begonnen. Door onze vakbekwame hoveniers wordt uw tuin binnen enkele weken opgeleverd. En dan is het de tijd voor het grote genieten. Uw tuin is een lust voor het oog, waarin u heerlijk kunt genieten en recreëren!